Lifeline VIEW Forbruksmateriell

Forbruksmateriell og utstyr som passer til Lifeline View. For priser samt forespørsler på annet førstehjelpsutstyr som brukes ved hjertestans, vennligst kontakt våre Distributører.

 
     
View Hjertestarter
View Trainer
     
 
Elektrodesett Lifeline View Voksen

Pakken innholder et par med FDA godkjente elektrodesett (pads) for voksne til bruk med Lifeline hjertestarter. Lengde på kabel som ligger kveilet inne i pakken er 1,2m. Disse "voksen" elektrodene brukes fra 8 år (>25kg) og oppover. Lagringstid/holdbarhet: 2 år.

Holdbarheten bestemmes av at elektrodene har en kontaktgeele som vil tørke ut noe over tid. At Gel tørker er ikke unikt for disse Lifeline elektrodene men gjelder alle elektroder på markedet. Pass derfor på at forpakningene alltid er hele og rene og er lufttette.

Tips! Ved dine jevnlige kontroller klemmer du enkelt på den robuste pakken. Hører du en "hveselyd" indikerer dette at det er gått hull på forpakningen. Da anbefaler vi å bytte disse ut. God festende elektrodekontakt mot huden er avgjørende for defibrilleringen og EKG målinger som tas av hjertestartere.

   

Elektrodesett Lifeline View Barn

Innholder et par med FDA godkjente elektrodesett for voksne til bruk med Lifeline hjertestarter. Disse brukes opp til 8 år (<25kg) og oppover. Lagringstid/holdbarhet: 2 år.

Barneelektroder reduserer strømstyrken ved selve defibrilleringen for å ikke skade hjertets muskelvev ved defibrillering på barn.

Obs. Hjertestans på barn under 8 år forekommer meget skjeldent og dette produktet vil ikke være nødvendig å anskaffe for de fleste av våre kunder. ta gjerne kontakt ved spørsmål omkring dette hvis du er usikker.

   

Hjertestarter Lifeline View batteri lithium.

Batteripakke til LIFELINE VIEW. Ett lite kompakt batteri med opp til 4 år standbytid (inkl. daglig, ukentlig, månedlig og kvartalsvise selv-sjekker) 10 år total levetid, 125 støt, eller 8 timer i kontinuerlig bruk. 4 års garanti på batteriene.

Batteriet er FDA godkjent for bruk utendørs ned til minus -20C. under kontinuerlig bruk i en time.

Disse batteriene kan også leveres Federal Aviation Administration (FAA) godkjente for oppbevaring og bruk ombord i passasjerfly. (ref. Norwegian, EasyJet mfl.)

Tips! Ved behov for å reise med din hjertestarter ombord i fly, tas batteriet enkelt ut av hjertestarteren og bringes ombord sammen med din håndbagasje. Lithiumverdiene er under terskelverdiene som er satt av luftfartsmyndighetene og du vil ikke få noen problemer.

   

Solid bæreveske til LIFELINE View hjertestarter.

Vesken har et vindu slik at man kan se status indikatoren til hjertestarteren uten å måtte ta den ut av vesken. Har plass til hjertestarter, ekstra sett med elektroder, ekstra batteri og annet tilbehørsamt serviceinfo og tiltakskort der dette finnes hos kunden.

Har kraftig bærehåndtak og stropp. Vesken er laget i ett hardt
formstøpt materiale.

   

Veggbrakett til Lifleline hjertestarter

Veggbrakett til Lifleline hjertestarter er enkel å montere.I et nødstilfelle hentes hjertestarteren raskt og enkelt ut av braketten.

Passer til alle våre modeller av Lifeline hjerterstartere fra Defibtech.
(AED, VIEW og PRO).

   

Noraid utstyrsett for hjertestarter

Består av: Noraid munn-til-munn duk med ventil, Barberhøvel engangs Kai enkel, Saks 18cm, Hansker soft-nitril L 4 pk, Vaskeklut 20x26cm

Vi anbefaler alle som anskaffer hjertestarter til å også kjøpe inn dette gode utstyrssettet med kvalitetsprodukter. Som personlig beskyttelse vil du ha gode robuste soft- nitril hansker (lik det som leveres til ambulansepersonell) samt en meget god pusteduk med enveisventil som beskytter mot smitte, samtidig som den gir tilstekkelig luftpassasje (en av de beste på markedet).

Saks for å klippe av klær. Barberhøvel for å rake vekk hår fra brystet til pasienten der elektrodene skal festes og en tørkeklut for å tørke vekk svette/fukt (viktig for å oppnå god elektrodekontakt).

Topp av side  
 
 
Hovedsiden