Lifeline VIEW Treningshjertestarter

Treningshjertestarter og forbruksmateriell til trening som passer til Lifeline View.
For priser samt forespørsler på annet førstehjelpsutstyr, vennligst kontakt våre Distributører.

 
     
Brukermanual Lifeline View Treningsmaskin
Norsk
     
View Hjertestarter
     
 

Lifeline View Trainer

Opplæringsenheten ligner en funksjonell Defibtech VIEW-serie AED i form og bruk, men alle gummierte utvendige flater er røde, i stedet for svarte, for å tydelig skille enheten som en treningsenhet som ikke kan brukes til å defibrillere en ekte pasient.

Standalone VIEW Trainer leveres som en komplett pakke, klar til bruk.
Følgende komponenter inngår
1. Treningsenhet (DTR-2000).
2. Oppladbar batteripakning for treningsenhet (DTR-2005) og strømadapter (DTR-2006).
3. Treningselektroder – 1 sett for voksne (DTR-2001).
4. Fjernkontroll (DTR-400; valgfri å bruke).

Følgende scenarioer er tilgjengelig:
1. VF (ventrikkelflimmer) som forandres til en ikke-sjokkbar rytme (normal sinusrytme) etter det første sjokket. Dette scenarioet gir en rask oversikt over og demonstrasjon av bruk av hjertestarter.
2. Ikke-sjokkbar rytme hele tiden.
3. Indikasjon på dårlige elektroder til elektrodene blir fjernet og festet på nytt (simulert erstatning av elektroder), etterfulgt av VF som forandres etter første sjokk til en ikke-sjokkbar rytme (normal sinusrytme).
4. VF som forandres ved andre sjokk til en ikke-sjokkbar rytme (normal sinusrytme).
5. Vedvarende VF som ikke forandres.
6. Elektroder ikke festet til dukken.Dette scenarioet anbefales som standardscenario når fjernkontrollen er i bruk.Treningsenheten vil be eleven om å feste elektroder på dukken, og instruktøren kan deretter manuelt velge rytmesimuleringer (f.eks. NSR [ikke-sjokkbar rytme] og VF) eller en av de ovennevnte treningsscenarioene ved bruk av fjernkontrollen.
Tilbehør til treningsmaskin  

Elektrodesett TR View.
Salgsenhet 1. sett

Innholder et sett med treningselektroder med kabel og elektrodekontakt til treningsmaskinen.

Treningselektroder til LIFELINE VIEW treningsmaskin. Dersom du har denne pakken fra før med kabel, kan du bestille 5 pakning med nye elektroder uten kabel.

Tips!
Ved å påføre hard bilvoks (TurtleWax) på din treningsdukke (der elektrodene skal festes) så øker du varigheten på dine treningselektroder og reduserer slitasjen på kabel og dukken.

   

Elektrodesett TR View.
Salgsenhet 1. sett a 5.

Innholder fem stk treningselektroder uten kabel. Festes enkelt med borrelås på ditt elektrodesett med kabel og kontakt (produkt over).

   

Treningsbatteri til TR View.

Oppladbart treningsbatteri til Defibtech View TRENER.
Varer ca 8 timer i kontinuerlig bruk under undervising før lading er nødvendig.

Den oppladbare batteripakningen for treningsenheten skal lades med strømadapteren (produktet under dette). Koble strømadapteren til batteripakningen ved å sette adapterkontakten inn i åpningen på undersiden av batteripakningen og deretter plugge adapteren til en strømkilde. Batteriet fullades på 12–14 timer.

Merk: Batteriets levetid blir optimal ved å unngå overlading – når ladeanvisningene følges, skal batteripakningen i treningsenheten ha en levetid på ca. 200 sykluser med lading/ utlading.

Obs! Kan ikke benyttes til defbrillering av pasient. Kun til trening.

   

Batterilader/ Strømadapter til TR View

Batterilader til treningsbatteriet. 230V/50HZ.

Som ved lading av mobiletelfoner og annet lignende utstyr, anbefaler vi å unngå lading av alle typer batterier på natten uten tilsyn.

   

Fjernkontroll til TR View

Med fjernkontrollen kan instruktøren veksle mellom opp til fire treningsmaskiner samtidig i klasserommet.

Når opplæring foregår ved bruk av fjernkontrollen, anbefaler Defibtech at treningsscenario nr. 6 (elektroder ikke festet) brukes som standardscenario for trening.Dette gjør det mulig for instruktøren å velge rytmesimuleringer eller andre treningsscenarioer manuelt etter behov ved hjelp av fjernkontrollen.

   
Topp av side  
 
 
Hovedsiden