Lifeline PRO Hjertestarter

Her er hjertestarteren som løfter Lifeline modellene til ett nytt nivå. Lifeline PRO er revolusjonerende.
Vi kan garantere at du ikke har sett en hjertestarter som Defibtech PRO før.

 
     
  Downloads:  

Brosjyre Lifeline PRO
Engelsk

     
Datablad Lifeline PRO
Engelsk
     
Brukermanual Lifeline PRO
Norsk PDF 4.09MB
     
PRO Forbruksmateriell  
     
  OBS!
Dette produktet selges kun til
profesjonelle brukere. Herunder Ambulansetjenester, Legevakt og
andre akuttmedisinske tjenester
med årlige sertifiseringsordninger
for bruk av manuelle hjertestartere.

Til alle andre kunder tilbyr vi
våre halvautomatiske modeller,
Lifeline View eller Lifeline AED.

 
Manuell overstyring
Lifeline PRO Modellen gir profesjonelle brukere muligheten til å overstyre til full manuell modus med EKG visning og regulering av strømstyrken (25-200J) som leveres ved defibrillering. EKG vises klart og tydelig på en høyoppløselig og kraftig bakgrunnsbelyst skjerm.

Endre protokoll
Livreddende førstehjelp kan utføres under ulike protokoller og ikke alle gjenopplivninger er like. Noen har behov for kun å utføre brystkompresjoner. Andre har behov for brystkompresjoner sammen med innblåsninger. PRO modellen gir deg muligheten til å bytte raskt og enkelt under gjennopplivningen mellom disse to protokollene. Lifeline PRO er på
norsk språk og følger alle norske retningslinjer for gjenopplivning.
VIDEO  

Ett bilde sier mer enn tusen ord og nå kan du mangedoble det med video. Lifeline PRO har en stor, interaktiv fargeskjerm som i manuell modus viser deg EKG, og regulering av strømstyrken som leveres ved defibrillering.
Dette i tilegg til at den kan benyttes som en halvautomatisk hjertestarter, som gir deg trinn for trinn instruksjoner for gjennomføring av hjerte-lungeredning, innblåsninger og defibrillering.

Viser og forteller deg  

Andre hjertestartere forteller deg hva du skal gjøre. Lifeline PRO viser deg,
med detaljerte interaktive videoer i fullfarge. På skjermen fremkommer det forklarende tekst simultant med den interaktive videoen og stemmeinstruksjoner. Dette forsterker instruksjonene, samt gjør det enkelt og nyttig i miljøer med mye støy der stemmemeldinger er vanskelig å høre.

Klar til bruk?
Skjermbildet viser deg status umiddelbart!
Når en hjertestans plutselig inntreffer må du til enhver tid være trygg på at hjertestarteren er klar til bruk. Lifeline PRO kjører omfattende selvtester daglig for å sikre at maskinen fungerer skikkelig og viser deg dette umiddelbart med et sterkt grønt, blinkende lys fra lysdioden.

Med et trykk på en knapp og uten å slå på selve enheten, kan brukeren raskt sjekke at hjertestarteren er klar for bruk. Maskinen kommuniserer umiddelbart den operative statusen på hjertestarteren, batteriet og elektrodene.
 
Lett vedlikehold  
Vedlikehold har aldri vært enklere. Lifeline PRO har revolusjonert vedlikehold av hjertestartere. Den selvtester daglig alle maskinens funksjoner. Ved kontroll og bytte av batteri og elektroder, vil du få
klare instruksjoner i form av tale og videomeldinger.

   
Defibtech

Defibtech har nå levert over 450,000 defibrillatorer til et globalt marked. Markedsposisjonen styrkes av prisvinnende design, solide produkter, enkelt vedlikehold og alt dette til en riktig pris.

En anskaffelse av Defibtech produkter vil være et trygt valg.

 

Kjøp Defibtech Lifeline hjertestarter fra LHL Førstehjelp i vår nettbutikk

 
 
Hovedsiden