Lifeline AED Hjertestarter

Teknologi avansert nok til å håntere alle kritiske hendelsesforløp som kan skje under en hjertestans.
Men også så enkel og intuitiv å bruke at ikke-medisinsk personell effektivt kan redde liv.

 
     
  Downloads:  
Datablad Lifeline Hjertestarter
Engelsk
     
Brukermanual Lifeline Hjertestarter
Norsk
     
Brukermanual Lifeline Treningsmaskin
Norsk
     
AED Forbruksmateriell  
AED Trainer  
     
 
Enkel i bruk

Enkel, intuitiv og rett på: Det er kun 2 knapper på maskinen, en grønn for å slå på og en rød for å slippe et strømstøt til pasienten når maskinen har funnet ut at det er nødvendig.

Klare talemeldinger

Å oppleve en hjertestans kan være veldig stressende.
En rolig stemme leder brukeren igjennom de forskjellige stadiene av gjenopplivningen trinn for trinn. Klare kontante beskjeder som følger deg trinn for trinn, for alle nødvendige tiltak livredderen skal utføre. Disse forsterkes av skarpe lyssignaler som lyser ved siden av forklarende tekst på maskinen.

 

Stor batterikapasitet

Et unikt batteri i markedet med opp til 7 år`s varighet. Batteriet leverer 300 støt eller virker pågående i 16 timer. Dette betyr at batteriet ikke nødvendigvis må byttes ut etter første gangs bruk og dette gir igjen god økonomi i det lange løp. Et 9V "røykvarsler" batteri (med 1-2 års holdbarhet) som monteres inne i hovedbatteriet leverer strøm til daglige selvtester og lysdioden. Dette gjør den uten å tappe hovedbatteriet for strøm og dette gir deg sikkerhet for at maskinen alltid har strøm til et tilstrekkelig antall støt ved en hjertestans.

Designet for virkelig bruk

Lettvekter med fullintegrert design uten vippelokk eller andre bevegelige deler som kan forvirre eller forsinke brukeren.
Ett stort håndtak som erlaget for å effektivt kunne gripe rundt, selv med hansker. Gummibelagte flater for å gi godt grep i akutte situasjoner.

   
Aktiv statusindikator
Den aktive, opplyste statusindikatoren viser statusen på maskinen til enhver tid og garanterer at enheten er klar til bruk, alltid.
 
  Høy synlighet
 

"Hent hjertestarteren!" Tid er kristisk under en hjertestans. Den tydelige gule fargen gjør det lett å finne maskinen og iverksette.

     
  Prisvinneren
 

Kompakt, håndterbar og lav vekt har bidratt til at Lifeline har vunnet mange priser for design og oppfinnsomhet. Den har til og med blitt utstillt på Museum of Modern Art i New York, som et eksempel på inovativ design!

   
Enkelt å lære

Lifeline hjertestarteren har en egen treningsversjon av seg selv; Defibteh trengings hjertestarter. Denne etterligner den "ekte" hjertestarteren i form og funksjon bortsett fra at alle gummierte flater er i rød farge istedenfor svart, for å klart skille mellom treningsmaskin og den "ekte" hjertestarteren. Som et ressultat av dette blir treningen veldig realistisk og oppleves som ekte. En enkelt fjernkontroll kan styre opp til fire treningsmaskiner under samme øvelse.

 

Robust og slitesterk
 
Ekstremt holdbar, produsert for å tåle støv og vanninntrenging, testet i henhold til militære U.S. standarder for støt og vibrasjoner, jetfly og helikopter testet. IP på 54 og hele 8 år`s garanti på produktet sier det meste!
   
Enkel oppgradering
 
Protokoller og software endres over tid, men enheten kan enkelt oppgraderes ute hos kunden ved å sette et datakort.
   
Dataoverføring og opptak
 
Data fra enheten registreres og kan lett hentes fra enheten ved hjelp av et datakort.
   
Trygg og sikker teknologi
 
Lifeline bruker bifasisk teknologi, en klinisk bevist bølgeform og algoritme for å levere sjokk og redde liv. Dette er en av de mest brukte impedanse kompenserte bølgeformer som har omfattende klinisk erfaring og suksess i tusenvis av defibrillatorer verden rundt. Evaluering i hundrevis av publikasjoner har demonstrert denne teknologien for å være den sikreste og mest effektive når det gjelder å redde liv.
   
Dedikert produsent og trygg leverandør
 

Defibtech har gode tradisjoner for trygge leveranser med mer enn 450 000 enheter ute i verden. Defibtech har mottatt mange utmerkelser for sitt engasjement for å redde liv ved å produsere den beste hjertestarter medisinsk teknologi kan tilby. Defibtech er en industrileder med sin gode teknologi og er et selskap med sunn økonomi som stadig driver forskning og innovasjon til neste nivå.

  Kjøp Defibtech Lifeline hjertestarter fra LHL Førstehjelp i vår nettbutikk
  Topp av side  
 
 
Hovedsiden